• Eigen Technische dienst

Door een ervaring in een extreem grote variatie aan apparatuur, zijn wij enorm ervaren in het oplossen en onderhouden van alle Horeca gerelateerde apparatuur.

  • Vele onderdelen

Wij beschikken over een 4 man sterke technische dienst met een ieder zijn eigen specialismes, waardoor u gegarandeerd een door u gewenste specialist over de vloer krijgt.

  • Specialismes

Wij beschikken over een 4 man sterke technische dienst met een ieder zijn eigen specialismes, waardoor u gegarandeerd een door u gewenste specialist over de vloer krijgt.

SERVICE- & STORINGSDIENST

Elk technisch apparaat kan helaas falen of mankementen vertonen. Het is dan fijn te weten dat de technische dienst van De Horeca Opkoper V&I BV, ook bij u te plaatsen kan komen om het probleem voor u te verhelpen.

Zijn onze monteurs ook echt monteurs..?? JA!! wij durven met trots te zeggen dat wij geen SWAP monteurs in dienst hebben. Wat bedoelen wij met Swap monteurs? De hedendaagse generatie monteurs meten niet meer, maar swappen onderdelen met nieuwe onderdelen om zo met diverse nieuwe onderdelen tot de oplossing te komen. Dit geeft vaak behoorlijke rekeningen, aangezien de onderdelen vaak duurder zijn dan de arbeidsuurloon. MAAR ONZE MONTEURS METEN EERST IN HET APPARAAT om zo de factuur niet onnodig hoog te laten uitvallen. En mocht de printplaat alsnog defect blijken, dan hebben wij een adres om deze(vaak dure..) printplaten te laten repareren.

Hopelijk tot binnenkort!
LET OP!! Op al onze apparatuur zit 2 weken bring-in garantie, dit is eventueel om te zetten naar onsite garantie hier geldt een opslag van 6% met een minimum van 150 euro.

Betrouwbare, flexibele en snel schakelende partner in het beheren van uitstromende EOL producten.
Hfd TD Mc Donalds A’dam

Ons 2de restaurant ingericht met een volledig boedel van De Horeca Opkoper, had ik dit maar bij de laaste verbouwing van mijn eerste restaurant geweten. Kortom zeker goed tevreden!
Marta van Harlingen

en_USEN
Scroll to Top