Ons team staat Voor U KLAAR!

Het vakkundige team van De Horeca Opkoper V&I BV kan met zijn technische specialisten en sterke logistieke orgaan, elk project aan..

AL 17 JAAR EEN VERTROUWD ADRES VOOR GEBRUIKTE HORECA APPARATUUR

In 13 jaar Horeca Opkoper V&I BV uitgegroeid tot een vaan de grootste horecaoplopers van de Benelux. Meet een Magazijn van maar liefst 1500m2 vindt u alles  wat u zich maar in de keuken kan wensen

De Horeca Opkoper V&I BV maakt de afgelopen 17 jaar een sterke en stabiele groei door. Door inzicht in de behoefte van de klanten en toewijding aan de schoonmaak en het technisch nakijken van de binnengekomen producten, kan een succesvol product worden geboden; een breed leveringsprogramma, een juiste advisering aan klanten en goede service, correct en volgens afspraak. Deze groei wordt gedragen door tevreden afnemers, toeleveranciers en medewerkers. Een goede relatie is belangrijk, zowel op korte als op lange termijn.

Dankzij een doordachte en zeer flexibele bedrijfsstructuur zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige gebruikte horeca apparatuur tegen aantrekkelijke tarieven te leveren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij De Horeca Opkoper hoog in het vaandel. Jaarlijks sponseren wij een vijftal goede doelen en maken wij ons sterk voor een groen milieu, zowel voor ons als voor de volgende generaties. Naast het 98% recyclen van alle materialen, levert het geven van een tweede leven aan apparatuur ook een groot en significant aandeel aan groen ondernemen.

Door de centrale ligging in het hart van Nederland, direct aan de snelweg gelegen, is het bedrijf makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Hier vindt u ook onze 1500m² grote ‘Cash & Carry’ magazijn, waar u een groot assortiment aan volledig schoongemaakte en nagekeken horeca apparatuur aantreft.

Naast de verkoop is service een belangrijk aandachtspunt. Door onze zeer gunstige geografische ligging kunnen de klanten dan ook op hun wenken bediend worden.

Door de jaren heen heeft De Horeca Opkoper veel grote opkoopprojecten geleid en zijn hierdoor dan ook een zeer ervaren en aangewezen partij. Dit soort projecten draaien wij veelal met een 12 man sterk team, naast onze logistieke krachten ook bestaande uit o.a. gediplomeerde elektrotechnische, gas- en koelmonteurs. Hierdoor zijn grote projecten in zowel binnen- als buitenland bij ons in goede handen.

De Horeca Opkoper BV is opkoper van horecagerelateerde boedels, De Horeca Opkoper V&I BV bied deze volledig nagekeken horecainventarissen weer aan in de Nederlandse en buitenlandse markt. Hierbij speelt, naast de levering, ook service een zeer belangrijke rol. Alle apparatuur in onze magazijn is volledig nagekeken en schoongemaakt, waardoor we ons met trots kunnen profileren als een “Cash & Carrry” magazijn.

Activiteiten van De Horeca Opkoper groep

  • Opkopen van boedels afkomstig uit faillissementen en vrijwillige bedrijfsbeëindiging
  • Opkoper van overtollige horeca Apparatuur
  • Het ontruimen en bezemschoon opleveren van horecapanden
  • Het onderhouden en repareren van horeca apparatuur
  • Installeren van horeca apparatuur
  • verkoop van horecagerelateerde artikelen

Horeca

Wist u dat wij beschikken over een eigen technische dienst? De Horeca Opkoper V&I BV beschikt over een eigen orgaan met diverse servicemonteurs met ieder hun eigen specifieke vakgebied.

Opkopers
Hoe weten we dat onze aangeboden apparatuur goed werkt? Alles wordt bij ons verkocht met garantie, mooier kan toch niet?

Opkoper
Bezemschoon, is dat mogelijk? Ook het afdoppen van leidingen, de demontage en afvoeren van niet bruikbare materialen en het letterlijk bezemschoon opleveren is voor ons geen enkel probleem.

en_USEN
Scroll to Top