Nederlandse taal English text German France

Horeca Opkoper

De Horeca Opkoper binnen Europa

AD Friettest 2014

Storingsdienst

Mede dankzij de goede service en de kwaliteit van de door De Horeca Opkoper geleverde Perfecta bakwand zijn wij er in geslaagd om de eerste prijs in de AD friettest te behalen.

Kwaliteit staat bij ons voorop dat geld voor de aardappels, de olie ,en uiteraard de apparatuur waar de friet in voor- en afgebakken wordt.

Martijn de Ruiter/ De Horeca Opkoper hebben wij anderhalf jaar geleden leren kennen via internet en een daaropvolgend bezoek in de showroom in Soest.

Zijn manier van werken beviel ons; eerlijk en recht door zee. De grote keuze aan producten en uiteraard de daarbij geldende service heeft zeker meegeholpen om deze fantastische prijs te winnen.

AD Friettest 2014

Fers Friethuys winnaar AD 2014

Begin 2013 kregen wij de zeer leergierige en gedreven startende ondernemers van Fers friethuys in onze showroom, voor een bakwand voor een nieuw te openen cafetaria.

Na een zeer uitgebreid gesprek hebben wij onze adviezen geuit betreft welke bakwand het best bij hun nieuwe onderneming zou passen. Met diepe bewondering kijken we naar de geleverde prestatie en feliciteren wij beide ondernemers met dit mooie en zeer snelle succes.

AD friettest 2014

Lees hier het AD artikel...